14 Nisan 2012 Cumartesi

Kazanç Efendisi ile Ücretsiz Üye Yap Para Kazan!




Bazı şirketler, web siteleri size bir kazanç modeli sunarlar.Bu model ile sistemlerine kazandırdığınız her üye için size belli miktarda paralar verirler. Bazıları 7 TL, bazıları 5 TL, bazılarıysa 1.5 TL bu değişiklik gösterir. Kazandırdığınız Üye Başına Kazanırsınız.


Sistem basit bir mantıkla şöyle işler;

  1. Sistemin kazanç modeline ücretsiz olarak üye olursunuz.

  2. Sistem size özel bir link verir.

  3. Size verilen linki sosyal medyada,web sitenizde,blogunuzda paylaşırsınız.

  4. Ve herhangi birisi o link ile üye olduğunda (ücretsiz) size belli bir miktar para verirler.

İşleyiş çok basit değil mi? Günde 20 kişiyi 5 TL lik sisteme üye yaptığınızı farz ederseniz aylık 3000 TL lik bir gelir elde edersiniz.Sizin linkinizi yaymanızla alakalıdır bütün bu durum.Ancak şöyle de bir şey var.Her şey otomatik olsun isterseniz bir blog veya web sitesi açarsınız.Web sitenize gelenler üye olurlar ve siz kazanırsınız.Herhangi bir ek çaba harcamadan.Ve siz başka bir işle ilgilenirsiniz.


-Peki bu sistemden kim ne kazanır?


Hem siz  hem de şirket kazanır. Şöyle düşünün bir şirketiniz var ve 10.000 TL lik bir ürün satıyorsunuz. Ve bu ürünü sosyal medyada yahut genel olarak internette tanıtmak ve satmak istiyorsunuz ne yaparsınız? Sadece kendiniz mi tanıtım yaparsınız. Doğru kişilere nasıl ulaşacaksınız?Her ürünle herkes ilgilenmez ki? İşte bu noktada devreye siz girersiniz. Ve şirketin sattığı ürünü belli mecralarda siz tanıtırsınız. Ve tanıtımınızdan gelen her ücretsiz üye (potansiyel müşteri) için para alırsınız. Tamam siz belki 7 TL alırsınız fakat şirket belki 10.000 TL alacaktır sizin kazandırdığınız o üyeden.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder