14 Nisan 2012 Cumartesi

Bitkisel Sinüzit Tedavisi.


Bitkisel sinüzit tedavisi yöntemi ile her on kişiden 8 inde rastlanan,tedavisi için onlarca antibiyotik aldığımız sinüzit hastalığı için garantili bir çözüm ile karşınızdayız.


Sinüzit Nedir ?

Tüm dünyada sıkça görülen bu hastalık daha çok  kış aylarına geldiğinde artan viral üst solunum yolları hastalıklarının uzaması halinde sıklıkla tekrarlayarak müzminleşmiş sorunlara yol açabiliyor. Sinüziti olan pek çok insanın bu tekrarlamalar esnasında hayat kalitelerini olumsuz etkileyen burun tıkanıklığı , burun ve geniz akıntısı, baş ağrısı, öksürük, halsizlik, dikkat kusuru gibi şikayetleri oluyor. Bu yakınmalar içerisindeki hastaların iş hayatıdanuzakta kalmaları ulusal ekonomi açısından göz ardı edilemeyecek kadar önemli olabiliyor. Bu konuda sık karşılaşılan soruları yanıtlayalım.

Sinüsler nedir ne işe yararlar? 

Sinüsler yüz ve kafa kemiklerimizin içinde yer alan boşluklardır. Üst çene kemiğinde karşılıklı yanak sinüsü, alın kemiği arkasında alın sinüsü, gözlerin arasına bulunan  küçük odacıklardan oluşan etmoid sinüsler ve kafa tabanına yerleşmiş bir de derin bir sinüsümüz  bölgemiz bulunmaktadır. Sinüslerimizin en önemli görevleri salgıladıkları salgı ile bütün üst solunum yollarını sürekli temizlemek ve nemli tutmaktır

Sinüzit ne demektir?
Sözü edilen bu sinüslerin birbirinden bağımsız  yada sadece bir yüz yarısında yada hep birlikte iltahaplanma durumuna sinüzit denilmektedir. Örneğin 5-10  günden beri süregelen  bir nezle  akut sinüzittir. Yıllarca tekrarlayan belirtilerle karşılaşıyorsak sinüzitin kronikleşmiş sinüzitten bahsedilebilir.

Ağrılı geçen sinüzit hastalığı kişiyi günlük yaşamında olumsuz etkiler.Hiç dinmeyen baş ağrıları ve nefes alamama şikayetleri en belirgin yakınmalardandır. Hastalıktan kurtulmak zor gibi görünse bile doğanın bizler için sunduğu mucizeler sayesinde tedavisi çok kolaydır.
Bitkisel sinuzit tedavisi yöntemi ile antibiyotik tedavisi ve pahalı ameliyatlara gerek kalmadan bu hastalıktan mucizevi bir şekilde kurtulmanın çözümünü made madde sıraladık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder