14 Nisan 2012 Cumartesi

Bitkisel Sinüzit Tedavisi.


Bitkisel sinüzit tedavisi yöntemi ile her on kişiden 8 inde rastlanan,tedavisi için onlarca antibiyotik aldığımız sinüzit hastalığı için garantili bir çözüm ile karşınızdayız.


Sinüzit Nedir ?

Tüm dünyada sıkça görülen bu hastalık daha çok  kış aylarına geldiğinde artan viral üst solunum yolları hastalıklarının uzaması halinde sıklıkla tekrarlayarak müzminleşmiş sorunlara yol açabiliyor. Sinüziti olan pek çok insanın bu tekrarlamalar esnasında hayat kalitelerini olumsuz etkileyen burun tıkanıklığı , burun ve geniz akıntısı, baş ağrısı, öksürük, halsizlik, dikkat kusuru gibi şikayetleri oluyor. Bu yakınmalar içerisindeki hastaların iş hayatıdanuzakta kalmaları ulusal ekonomi açısından göz ardı edilemeyecek kadar önemli olabiliyor. Bu konuda sık karşılaşılan soruları yanıtlayalım.

Sinüsler nedir ne işe yararlar? 

Sinüsler yüz ve kafa kemiklerimizin içinde yer alan boşluklardır. Üst çene kemiğinde karşılıklı yanak sinüsü, alın kemiği arkasında alın sinüsü, gözlerin arasına bulunan  küçük odacıklardan oluşan etmoid sinüsler ve kafa tabanına yerleşmiş bir de derin bir sinüsümüz  bölgemiz bulunmaktadır. Sinüslerimizin en önemli görevleri salgıladıkları salgı ile bütün üst solunum yollarını sürekli temizlemek ve nemli tutmaktır

Sinüzit ne demektir?
Sözü edilen bu sinüslerin birbirinden bağımsız  yada sadece bir yüz yarısında yada hep birlikte iltahaplanma durumuna sinüzit denilmektedir. Örneğin 5-10  günden beri süregelen  bir nezle  akut sinüzittir. Yıllarca tekrarlayan belirtilerle karşılaşıyorsak sinüzitin kronikleşmiş sinüzitten bahsedilebilir.

Ağrılı geçen sinüzit hastalığı kişiyi günlük yaşamında olumsuz etkiler.Hiç dinmeyen baş ağrıları ve nefes alamama şikayetleri en belirgin yakınmalardandır. Hastalıktan kurtulmak zor gibi görünse bile doğanın bizler için sunduğu mucizeler sayesinde tedavisi çok kolaydır.
Bitkisel sinuzit tedavisi yöntemi ile antibiyotik tedavisi ve pahalı ameliyatlara gerek kalmadan bu hastalıktan mucizevi bir şekilde kurtulmanın çözümünü made madde sıraladık.



İktidarsızlık ve Sertleşmeye Etkin Çözüm.




Sertleşme sorununu yaşayan erkekleri cinsel ilişki sırasında uyararak performans artırıcı özelliği ile cinsel yetersizliği yok eden bir cinsel sağlık ürünüdür. Erkeklik gücünü arttıran ve iktidarsızlık sorununa çözüm sunan Penox Power, cinsel güç arttırıcı ereksiyon halkasıdır. Erkeği ilişkiye hazır bir hale getirerek daha sert ve dik kalmasını sağlar.

Daha Güçlü ve Mutlu Bir Cinsel Hayat
  • Penox içerdiği performans tekholojisi ile, penis hacmi, ereksiyon problemleri, erken boşalma ve cinsel performanstaki sorunları çözmeye yardımcı olur.
  • Penox, Uzakdoğu Asya, Avrupa ve Amerika da bilimsel olarak test edilmiş yoğun etkili bir performans teknoloji ürünüdür.
  • Kalp, şeker ve tansiyon hastaları Penox i güvenle kullanabilirler.
  • Penox sinir sistemini rahatlatmaya ve cinsel birleşme öncesi gerginliği yenmenize yardımcı olur.
  • Penox Power, Aynı zamanda hafıza ve konsantrasyonu güçlendirmeye, fiziksel aktiviteleri ve vücut direncini arttırmaya yardımcı olur.
Devam etmek için tıklayınız.

Kilo Vermenin 100 Yöntemini keşfedin.




Keşfederken Herhangi bir Sihirli Hap almadan, Pahalı bir Spor Salonu üyeliği olmadan … ya da Saçma bir Diyet Uygulamak Zorunda Kalmadan!


İster inanın ister inanmayın, yakın geçmişte toplumumuzdaki çoğu insan kilo verme düşüncesini aklından bile geçirmezdi. O zamanlar, o zamanlar insanlar annelerinin pişirdiği şeyleri yeyip işe giderlerdi. O zamanın ve günümüzün toplumunun arasındaki fark, o zamanki işlerin masana oturarak bilgisayar ekranıyla değil de arazilerde veya ambarda ayakta yapılıyor olması.

İnsanlar fiziksel olarak çalışıyorlardı çünkü bu çalışmanın tek yoluydu; hatta fiziksel olduğu için iş deniyordu.   İşte o zamanlar insanlar istedikleri şeyleri yiyorlardı çünkü tükettiklerinden çok daha fazla kalori yakıyorlardı.

Ama her güzel şey gibi, o günlerin de sonu geldi ve teknoloji bizi bu duruma soktu – şişman bir duruma.   Yaşam tarzlarımız son derece değişti ve yaşamlarımız on kat kolaylaştı.   Dedikleri gibi, her gülün bir de dikeni vardır; rahat bir yaşam sürme ve az çalışma istediğimiz bel kısmında biriken yağ katmanı olarak kendini gösterdi.

Bunun en kötü yanı da, ne kadar çok kilo alırsanız, bunun o kadar tehlikeli olmasıdır.   Fazla kilolar, şeker hastalığı veya kalp rahatsızları olsun, sağlığınızı kötü etkiler; eğer bu konuda bir şey yapmazsanız kesinlikle canınızı yakacaktır.   Bu e-kitap, hepimizin zorlandığı ilk beş kiloyu vermeniz için bir rehberdir.   Hayatınızda bu kadar küçük değişikliklerin beş kilodan kurtulmanıza yardımcı olması muhteşem bir şey ve bu sadece doğru beslenme ve vücudunuzu hareket ettirmeyle alakalı…


Hemoroidiniz mi var? İşte Doğal Yoldan Çözümü.




Hemoroid alt bağırsak bölgesinde şişmiş veya iltihaplaşmış damarlardır. Temel olarak iç ve dış hemoroid olarak ikiye ayrılırlar. Hemoroid rahatsızlığı her insan başına gelebilecek bir rahatsızlıktır.



Hemoroid alt bağırsak bölgesinde şişmiş veya iltihaplaşmış damarlardır. Temel olarak iç ve dış hemoroid olarak ikiye ayrılırlar. Hemoroid rahatsızlığı her insan başına gelebilecek bir rahatsızlıktır. Bu rahatsızlığın en sık görünen sebebi ise kabızlıktır (tıkanma). Tuvalet ihtiyacı esnasında hemoroide daha fazla baskı uygulanır. Bu kaşıntıyla birlikte iltihap ve şişme meydana gelir. Tuvalet ihtiyacı sırasındaki bu gerilme tek hemoroid oluşum sebebi değildir. Hamilelik sırasındada hemoroide baskı uygulanır. 

Fazla bilinmeyen sebeplerden biride kötü olan yemek alışkanlıklarıdır. Yağlı ve fazla şekerli besinler sadece kilo almanıza sebep olmaz. Damarlarda güç ve yük kapasitesini kaybeder. Daha basit olarak: abur cubur yemek veya demir maddesi düşük besinlerle beslenen insanlar daha fazla hemoroid oluyor. İç veya dış hemoroid fark etmeksizin mümkün olduğu derecede hızlı bir şekilde tedaviye başlamalısınız. Daha fazla beklemek için bir sebep yok. Ne kadar fazla beklerseniz, o kadar fazla hemoroidiniz kötüye gidecektir. 

Erken önlemle tedaviye başlayarak olası bir ameliyatı önleyebilirsiniz. Bu konudan konuşmak dahi sizi ne kadar sıkıyor olsa da hemoroidler dünya üzerinde binlerce insan acı bir gerçek şuan. Neredeyse tüm ilaçlar neden hemoroide karşı bu kadar etkisiz? Uzman Johannes Häber araştırmalara başlamadan önce uzun uzadıya doktorların tavsiye ettiği tüm tedavi yöntemlerinin neden bu kadar etkisiz kaldığını düşünerek yola koyuldu. En pahalı kremleri, ilaçları ve tedavi yöntemlerini deneyen Johannes, bunların sadece geçici bir rahatlama verdiğini gözlemledi. Daha sonra ağrılar yine nüksetti ve Johannes sürekli olarak eczaneden yine geçici rahatlama için bu ürünleri almak zorunda kaldı.

Saç Çıkarma Formulü




Sadece 12 gün içinde doğal ve bitkisel yöntemle saç dökülmesini durdurup yeniden saç çıkarmaya başlayacaksınız!


Saçlarınızın yalnızca birkaç gün içinde dökülmesinin durduğunu ve sadece birkaç hafta içinde doğal ve bitkisel yöntemle sağlıklı ve yeni saçların çıktığını bir düşünün! Kendinizi nasıl hissederdiniz? Sözde çare ilaçların saç dökülmesini neden daha da körüklediğini ve sizi nasıl maddi olarak çöküntüye uğratacağını öğreneceksiniz. 

Birkaç gün içinde saç dökülmesini durdurup, saçlarının nasıl tekrar çıkacağını keşfedeceksiniz Bunun sihir, büyü, hap ve kapsüllerle hiçbir ilgisi yoktur ve tamamen bilimsel olarak kanıtlanmış gerçekler üzerine kuruludur. Dünya üzerinde 10 binlerce kişi tarafından denenip %97´inde başarılı olan Saç Çıkarma Formülü ilk kez Türkçe olarak huzurunuzda.

İlginizi çektiyse devamı için tıklayınız.

Siğillerin Doğal Yöntemlerle Tedavisi!


Siğillerini birkaç günde doğal yöntemlerde tedavi etmeyi başaran onlarca insana rastlamış ya da hikayelerini dinlemişsinizdir. Bu olay çoğu kimseye mucize gibi gelir ancak doğal tedavilerin çok hızlı sonuç verdiği bilinen bir gerçektir.


Siğillerimizle mücadele ederken öncelikle bir hekime başvurmamız en doğru olanıdır ancak malesef ki siğillere sebep olan HPV virüsü için kesin bir tedavi bulunmamaktadır. Diğer taraftan ise siğillerini birkaç günde doğal yöntemlerde tedavi etmeyi başaran onlarca insana rastlamış ya da hikayelerini onları tanıyanlardan dinlemişsinizdir. Bu olay çoğu kimseye mucize gibi gelir ancak doğal tedavi yöntemlerinin çok hızlı sonuç verdiği ve iz bırakmadan sağlıklı bir iyileşme sağladığı bilinen bir gerçektir. Pek çok kişi bu avantajlarından dolayı doğal tedavi yöntemlerine başvurur. Bu noktada yanılgıya düşülen nokta ise, her doğal tedavi yönteminin her siğili iyileştirebileceğidir. Siğilin bulunduğu bölge ve tipine göre farklı tedavi yöntemleri uygulanması gerekir. Doğal tedavi yöntemi seçerken mutlaka bilimsel verilere dayanılmalı ve öncelikle siğilin çeşidi tespit edilmelidir. Bu şekilde uygulanan doğal tedavinin başarılı olma ihtimali çok daha yüksektir.

Siğillerinizin yüzeysel tedavisinden sonra da tekrarlama riski devam etmektedir. Bu riski en aza indirmek için ise yine alabileceğimiz pek çok önlem bulunur. Bu önlemler yaşayış şeklimizden beslenmemize kadar hayatımızı düzene sokacak ve bağışıklık sistemimizi düzenleyecek önlemlerdir.

Siğillerin doğal tedavilerinin ve bağışıklık sistemini güçlendiren ipuçlarının yeraldığı Siğillere Son kitabı ve hediyesi olan Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin kitaplarında en etkili denenmiş doğal tedavi yöntemleri siğil türlerine göre ayrılmış ve anlaşılır bir dille açıklanmış. Yanlış doğal tedavilerle vakit kaybetmeden önce bu kitabı incelemenizi tavsiye ederim. Siğillere son kitabına burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

En İyi Penis Büyütme Teknikleri Rehberi.



Milyonlarca erkeğin ortak sorunu.. Bir çözümü var, DENEYİN!


Tüm dünyada ve tabi ülkemizde de pek çok erkek, penis boyutundan memnun değil. Araştırmalara göre, dünya genelinde ki erkeklerin % 67si penis boyunun küçük oluşundan şikayet ediyor. Erkeklerin kabusu haline gelen bu sorun nedeniyle, bir çözüm arayışına girilmiş ve penis boyunu geliştirebilmek için birden çok yöntem ortaya atılmıştır. Penis Büyütme Teknikleri Rehberi, bu yöntemlerden biri ve en etkilisidir. Evinizde, yalnızca ellerinizi kullanarak uygulamaya geçebilirsiniz. Bu rehber, uygulamanız gereken yöntemin, detaylı anlatımını içermektedir. Düzenli olarak uygulamanız halinde, penis boyunu geliştirerek, oldukça sağlıklı bir forma kavuşabilirsiniz.

Penis Büyütme Egzersizleri Rehberi ile öğreneceğiniz özel metotlar ile Corpora Cavernosa gelişmesi sağlanır. Bu bölgenizi çalıştırarak daha fazla kan akışını bu bölüme gönderebilecek ve orada kalmasını sağlayabileceksiniz. Doğal olarak da penisiniz daha büyük, daha sağlıklı olacak.

Vücudun diğer bölümleri, egzersizler ile nasıl geliştiriliyorsa aynı mantık bu bölümü için de geçerli.. Bu rehberde öğreneceğiniz özel teknikler ile egzersizlere başladığınızda, bir tek büyük ve kalın olmasını değil, tamamen sağlıklı olmasını sağlayacaksınız. Penis bölgesinde daha fazla kan dolaşımı olacak. 1-2 hafta düzenli uyguladığınızda sonucunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Bu özel tekniklerle yaptığınız çalışmalrın sonucu da geçici değil, kalıcıdır. Nedeni ise; penis bölgesinde hücre duvarlarının bir kere genişlediğinde artık küçülmesi imkansızdır. Vücudun diğer alanlarından farkı budur.

Aşağıdaki uygulamaları denemeyin. Önce sorununuzu tespit edin, en azından sağlıklı düşünerek hareket edin.
! Penis Büyütücü olduğu söylenen Ağırlık Kullanma
! Penis Büyütücü olduğu söylenen Pompa Kullanma
! Penis Büyütücü olduğu söylenen Haplar Kullanma
! Penis Büyütmek için ilk müdahale Cerrahi Yöntem (Ameliyat Olmak) !!!

 Sağlığınıza büyük zarar verebilecek bu metotlar yerine, tamamen doğal ve egzersiz çalışması olan bu tekniği tavsiye ediyoruz. Oldukça pahalı ve tehlikeli bu yöntemler ile sağlık bulayım derken daha fazla kaybetmeyin.
 Penis Büyütme Teknikleri Rehberi, herhangi bir kimyasal ya da bitkisel ilaç kullanmanıza gerek kalmadan, ellerinizi kullanarak yapacağınız egzersizlerle ve periyodik çalışmalarla daha büyük bir penise sahip olmanızı sağlar. Aklınızda soru kalmadan, güvenle kullanabilirsiniz.

 Penis bölgesinde hızlanacak kan dolaşımıyla hem daha başarılı ereksiyon sağlayacaksınız, hem istediğiniz an sertleşme oluşacak. Hem kuvvetle boşalabileceğiniz anı siz belirleyeceksiniz hem de boşalma gücünüzü arttıracaksınız. Bu da cinsel ilişkiden aldığınız zevk alma süresine yansıyacak. Hem Penisiniz daha güzel bir görünüm kazanacak, hem de daha önce hiç olmadığı kadar büyüyüp daha etkileyici olacak. İki birleşme arasındaki bekleme süresi de kısalacak. Çok çok daha uzun süre ereksiyon  halinde kalabilirsiniz. Erken boşalma problemi de ortadan kalkıyor.

 Düzenli çalışmalar ve özel teknikler kullanılarak vücudun herhangi bir bölgesi nasıl geliştiriliyor ise bu rehberdeki tekniklerle Penisinizi geliştirmeyi ve PC kası ile ilgili de ilginç sırları öğreneceksiniz.

Erken Boşalma Sorununa Çözüm!




Şu anda bu sitedeyseniz ve bu yazıyı okumaktaysanız muhtemelen erken boşalma probleminiz vardır. Kendiniz için üç dakika ayırıp siteyi sonuna kadar okursanız bu sizin cinsel yaşamınızı tamamen sonsuza kadar değiştirebilir.


Sayfadaki tüm yazıyı okuyup bitirdiğinizde erken boşalma sorununuzu çözmek için yeterli olan bilgi ve gücü kendinizde bulacaksınız. Bu fırsatı kaçırmayın. Tavsiye ve eğitimimiz sayesinde bu problemi yeneceksiniz. Siz bize, eşinizde size minnettar kalacak.

Erken Boşalmaya Karşı Tedavi

Erken Boşalma durumu ile karşılaşıldığında, tedavisinin mümkün olduğunu ve en ciddi durumların bile tedavi edilebileceğini aklınızdan çıkarmamanız önemlidir. Buradaki en önemli husus serinkanlılığınızı korumak ve hemen müdahalede bulunmaktır. Genelde, zaman içinde problem daha da zorlaşır ve böyle bir durumda en uygun tedavi yöntemini bulmanız kritik önemdedir, çünkü yanlış tedavi uygulayıp sonuç alamazsanız, problemi daha da kötüleştirecek şekilde aşırı stres ve huzursuzluk duymanız mümkündür.

Artık iki ayrı grupta farklı tedavi yöntemleri mevcuttur. En sık kullanılan yöntem bir doktor veya cinsel terapiste başvurup görüş almaktır. İkinci ve güncel yöntem ise Erken Boşalmaya karşı hazırlanmış online tedavi programlarıdır.


Beyin Frekans Teknolojisi - MP3 Telkin




Beyin frekans teknolojisi, herhangi bir kişinin zihin gelişimini sağlamada ya da hayatındaki problemlerini çözmede kendi kendine rahatlıkla yardım edebileceği bir zihin programlama ve yönetim aracıdır.


Bu ileri seviye teknolojinin kullanılmasındaki asıl amaç, zihinsel dönüşümü çok etkili bir biçimde gerçekleştirmek ve bunun sonucu olarak hem zihinsel hem de fiziksel problemleri kolayca çözümleyebilmektir.


Alfa frekans(BFT) teknolojide, arka plan müzik olarak genellikle binoral vuruşlar kullanılır. Mp3 telkini dinlerken rahatlamanız ve bu sayede telkinleri daha alıcı hale gelmeniz sağlanır. Her iki kulağımızdan ayrı ayrı frekansta ses gelir. Bu iki sesin arasındaki fark, 7.5 hz olan alfa frekansına denktir. Alfa frekansbilinçaltı(şuuraltı) mesajlar için kullanılan en uygun frekanstır. Her iki kulaktan farklı frekansta sesler geldiği için kesinlikle kulaklıkla kullanılması gerekmektedir. Mp3 telkini meditatif bir halde iken dinlemeniz daha iyi olacaktır.


Telkin Nedir?

Subliminal (Telkin) kelimesi arapça kökenli olup, Bir duyguyu veya bir düşünceyi aşılama, Bilinç dışı(şuur dışı) bir sürecin aracılığıyla, şahsın ruhsal ya da fizyolojik alanıyla alakalı yeni bir düşüncenin(fikrin) gerçekleştirilmesi ve Aşılamak-Vermek anlamlarına gelir. (TDK Sözlüğü nden bakabilirsiniz.)

Telkin kelimesini açacak olursak genellikle yapılmak istenipte yapılamayan eylemlerin bilinçaltına ditekt etki ederek davranışların bilinçli olarak yapılır hale sokulması aşamasıdır. Normalde bütün insanlar yaşamlarının hemen hemen %80 ini bilinçsiz bir şekilde geçirirler. Bizim davranışlarımızı etkileyen bilinç altımızın şekillenmesi genellikle geçmişimize dayanır. Bir insanın hiç tanımadığı insanlar karşısında durduk yere kekemelik yaşamasının nedeni genellikle seneler öncesinde yaşadığı olaylarla ilgilidir. Birey bu sorununu ortadan kaldırmak ister lakin asıl nedene inemediği için çabaları hep başarısız olur. Böyle durumlarda psikanaliz ile kişinin geçmişine inilip sorunların nedenleri tespit edilerek problem ortadan kaldırılmaya çalışılır. Çoğu zaman bu tedavi şekli işe yarar fakat böyle bir çalışma genellikle çok uzun zaman gerektirir. Bu uzun çalışma süreci yerine, problem olan sorunu ortaya çıkarmadan bireyin davranışlarını yeniden şekillendirmenin çok basit bir yolu vardır. Telkin. Subliminal (telkin), bireye hangi durumlarda nasıl davranması gerektiğini, neden ve niçinleriyle birlikte verir. Kişinin davranış normları yeniden oluşturulur. lakin, bu çalışma kısa, masrafsız ve pratik olmasına rağmen bir o kadar da sabır ve irade gerektirir. Çünkü ortada çok zorlu bir rakip vardır. Bilinçaltı. Siz bilinç üstünüzde her şeyi tekrar inşa edebilirsiniz. Fakat asıl temel malesef hala yerinde durmaktadır. Mutlaka karşı koyacaktır. Bu durum pek de fark edilemeyen yeni bir iç savaşa neden olur.
telkin

Zihnin içinde yaşanan bu iç savaşı kayıpsız ve kazançlı bir şekilde tamamlamanın bazı yolları vardır.  Subliminal (Telkin) içerikli Mp3 ler bu temel üzerine kurulmuşlardır. Bilinç altını devre dışı bırakmak nedeniyle müziğin içine gizlenmiş gizli telkinler, bilinç altını kandıran ve yanıltan olumlu sözlerle donatılmıştır. Zihninizde düşünce aleminiz tekrar şekillenir fakat siz bu durumdan çok az etkilenerek daha kazançlı çıkarsınız.

Telkin, zihnimizde düşünsel olarak kurgulanan veya sözel olarak söylenen olumlu veya olumsuz polariteler bütünüdür. Sürekli olarak pozitif düşünmeye ve  pozitif sözler söylemeye çalışsak da malesef  bir çok olumsuz düşünce ve negatif söylemlerimiz de mevcuttur. Telkin zihnimizde iki  türdür. Birincisi pozitif, ikincisi ise negatiftir. Beyin malesef negatifleri daha çabuk alır ve işler. Pozitif düşünce ve söylemleri ise beyin nazlanarak alır. Böyle olmasının nedeni genellikle çocukluğumuzdan beri yetiştiriliş tarzımızdır. Biz daha küçükken anne ve babalarımız veya anneanne/dedelerimiz tarafından malesef ki öcüler böcüler geliyor ya da seni polise veririm gibi korkutucu olumsuz cümlelerle büyütüldük. Tabiki  onları suçlamak  da yersiz. Çünkü onlar da kendi büyüklerinden, atalarından ne öğrendilerse bizlere de onu aktardılar. Bundan böyle bizler yeni nesiller olarak yeni fikirler düşünmeli ve günümüze uyarlanmış yeni şeyler söylemeliyiz. Kendi çocuklarımızı ve torunlarımızı da bu şekilde eğitmeli ve de yetiştirmeliyiz. Bu konuda Hazreti mevlana nın bir sözü var;  Artık dün bitti, bugün yeni şeyler söylemek lazım. Telkinler beynimizde o kadar çok yer etmiş ki biz de benzer olayları yaşadıkça bilinç altımızda bunları çoğaltmışız.

Sadede gelecek olursak ağzınızdan söylediğiniz ve zihninizden düşündüğünüz her ne ise siz O sunuz. Eğer olumlu şeyler düşünüp olumlu cümleler söylüyor ve hayata olumlu bakıyorsanız siz pozitif bir insansınız. Tam tersini yapıyorsanız eğer siz malesef negatif bir insansınız. Öyleyse ne yapmalıyız ve nasıl olmalıyız? Ailemizdeki tüm bireylere bunu anlatmalı, ailecek bulunduğumuz ortamlarda her durumda pozitif olmaya, her zaman pozitif düşünmeye, pozitif konuşmaya ve olaylara pozitif bakmaya onları ve kendimizi  alıştırmalıyız. Misal, ben hasta değilim şeklinde bir ifade kesinlikle yanlış bir telkindir. Çünkü zihnimiz, hasta kelimesi negatif olduğu için tabiki buna öncelik tanır ve bunu esas alır. Böyle yanlış bir ifade yerine ben sağlıklıyım daha doğru olacaktır. Aynı şekilde ben korkak değilim veya ben korkmuyorum da kesinlikle yanlış bir telkindir. Beyin bu negatif kelimeyi alır ve sizi o şekle sokar. Bu cümlenin yerine o kelimenin karşıtı olan ben cesurum kullanılmalıdır. Diğer bir örnek: Ben tembel değilim yerine ben çalışkanım gibi.

Makale ilginizi çekti ise daha detaylı bilgi için tıklayınız.

Neden İngilizce Konuşamıyoruz?




Çoğumuz bir yabancı dili, sadece okuyarak, yazarak ve dinleyerek öğrenmeye çalışırız.


Bu süreç sonunda sadece o dilin bilgisini öğrenmiş oluruz. Ancak pratik yeteneği kazanmak istiyorsak manasını anladığımız ve telaffuzunu duyduğumuz cümleleri sesli şekilde tekrar etmemiz gerekmektedir.
Eğer anladığımız ve duyduğumuz İngilizce cümleleri sesli tekrar ederek çalışırsak hem ingilizce bilgisine sahip olmuş oluruz hem de pratik yeteneği kazanmış oluruz.

Eğer bu özelliğe uygun bir eğitim seti arıyorsanız sesli Turbo İngilizce Kitaplarına mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.
Çünkü Turbo İngilizce Kitapları sürekli sesli çalışmanızı sağlıyor. Turbo İngilizce Kitaplarında geçen her bir kelime ve cümleyi 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli şekilde tekrar edeceksiniz.

Sesli Turbo İngilizce Kitapları hafızasına güvenmeyenlere yardımcı olur.İngilizce öğrenmek isteyen, fakat bu konuda kendisine az güvenen kişiler, hafızalarının zayıf olduğunu düşünürler. Zayıf hafızanın üstesinden gelmenin tek çaresi, bol bol tekrar yapmaktır. CTT destekli Sesli Turbo İngilizce Kitapları, zaten baştan sona sesli tekrar mantığı üzerine inşa edilmiştir. 

Sesli Turbo İngilizce Kitapları ile çalışanlar minimum zamanda maksimum sayıda kelime ve cümleyi sesli tekrarlamış olurlar. Şunu sakın aklınızdan çıkarmayın. Sesli tekrar bir dili konuşabilmenin en vazgeçilmez unsurudur. Ağzını oynatmadan, roman okur gibi ya da film izler gibi yabancı dili takip eden bir kişinin konuşma yeteneği kazanması imkansızdır. Bu yüzden Turbo İngilizce Programı tüm kelime ve cümleleri size sesli şekilde tekrarlattırır.

Ayrıca CTT destekli Turbo İngilizce Kitapları sayesinde inanılmaz derecede kolay ve hızlı bir çalışma metoduna sahip olacaksınız. 120 saat sonunda 1500 kelimenin her birini 2 aşamada 10 defa, ayrıca CTT sayesinde anladığınız 3500 farklı cümlenin her birini yine 2 aşamada 10 defa duyup, 10 defa sesli tekrarlayacaksınız. Böylece 120 saat sonunda 3500 çarpı 10 eşittir 35.000 İngilizce cümleyi hem duymuş hem de söylemiş olacaksınız. İşte bu sesli olarak söylediğiniz 35.000 İngilizce cümle, dilinizin çözülmesini sağlayacak ve pratik yeteneği kazanmış olacaksınız.

 2,5 yıllık bir çalışmanın ardından, 2005 yılı başlarında Turbo İngilizce programını çıkaran CTT English, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyen fakat bu konuda kendisine az güvenen kişileri hedef alarak yayın hayatına girdi. İlk bakışta CTT yani Renkli Tercüme Tekniği ile dikkat çeken sesli Turbo İngilizce Kitapları, kendi kendine İngilizce öğrenmek isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

   CTT tekniği sayesinde İngilizce cümleler, Türkçe kadar kolay bir hale getiriliyor. Önce İngilizce cümleler, kelime kelime ve ek ek renklendiriliyor. Daha sonra yine aynı şekilde Türkçe karşılığı veriliyor. Sesli Turbo İngilizce Kitaplarını kullanan kişiye ise tek birşey kalıyor. O da renk eşleştirmesi yapmak ve İngilizce cümlenin anlamını hemen kavramak. Bu metot sayesinde programda geçen 3500 cümlenin anlamını çözmek için vakit kaybı söz konusu olmuyor.

   1500 kelime kapasitesiyle hazırlanan program, 12 Kitap ve 6 MP3 CDden oluşuyor. Bu kolay program vasıtasıyla, kişinin evde veya ofiste sıfırdan başlayıp orta seviyede pratik İngilizce öğrenmesi amaçlanıyor.

   Sesli Turbo İngilizce Kitapları, İngilizce öğrenmekten umudunu kesmiş olanlara ve İngilizceye ön yargı ile yaklaşanlara yeniden umutlarını tazeleme fırsatı verebilir. Aslında Turbo İngilizce Kitaplarının özellikleri bu kadarla da sınırlı değil. Turbo İngilizceye ilgi duyanlar ve daha ayrıntılı bilgi almak isteyenler bu adresi ziyaret edebilirler.

GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti.




Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiye'de.


İnternetten para kazanma yolları içersinde en etkili, dünyada en popüler ve en çok kazandıran sistemlerinden biri olan online satış ortaklığı sistemi (Affiliate Marketing) ile her gün yüzlerce dolar kazanmak ve bunu kısa bir süre içersinde otomatikleştirebilirsiniz. Dünyanın en popüler ve en çok kazandıran online kazanç sistemi satış ortaklığı (Affiliate Marketing) GooMass ile şimdi Türkiyede.
İnternetin, bugünün ve geleceğin en büyük iş platformlarından biri olduğunu ve size ne kadar çok para kazandırabileceğinin farkında mısınız? İnterneti kullanarak gün boyu çalışmak zorunda olmayacağınız, sadece istediğiniz zaman çalışacağınız bir işin patronu olabilir ve hayallerinizin de ötesinde para kazanabilirsiniz. Dünyada milyonlarca insan internet üzerinden ayda binlerce dolar kazanıyor. Sizde bu kişilerin arasına katılarak internetten para kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

GooMass Kiti size internetten para kazanma yolları içersinde başarısını tüm dünyada kanıtlamış en iyi sistemleri, programları, stratejileri ve ihtiyaç duyacağınız tüm kaynakları sunar. GooMass Kiti internetten para kazanma sistemlerinin eğitiminin detaylıca verildiği yazılım arayüzüyle sunulan 6 temel dijital/elektronik kitap, 7 bonus ve görsel eğitim videolarından oluşur:

EĞİTİMLER

Satış Ortaklığı (Affiliate Marketing)
Dünyanın en popüler para kazanma sistemi affiliate marketing milyonlarca insana internet üzerinden para kazanma fırsatı sunuyor. Kanıtladığı başarılı sistemi ile Amazon, eBay, Clickbank, WallMart gibi birçok alışveriş ağına hizmet eden, satış ortaklığı ile komisyon kazanma programına dayanan bu sistem Türkiyede de yerini almaya başladı. Affiliate marketing eğitim rehberi size satış ortaklığı sistemini Adan Zye anlatarak bu sistemde nasıl başarılı olacağınızı gösteriyor.

ClickBank Eğitimi
%75e varan yüksek komisyonlar kazanabileceğiniz 110.000in üzerinde aktif satış ortağına ve 70.000 dijital ürüne sahip dünyanın en popüler ve güvenilir satış ortaklığı sistemi. 1998de kurulan Clickbank, güvenli bir şekilde günde 27.000 den fazla dijital ürün satışı gerçekleştirerek dünyada her 3 saniyede bir satış işlemi yapmakta. 200 den fazla ülkeye hizmet etmekte olan ClickBank internette devamlı yüksek trafik alan lider satış ortaklığı platformudur. Clickbank kitabı, satış ortaklığı.

Amazon Associates
Elektronik ürünlerden giyime, kitaplardan arabalara kadar her ürünün satıldığı dünyanın en popüler alışveriş ağlarından biri olan Amazon.com tüm ürünlerini Amazon Associates Satış ortaklığı programı ile sizlere sunuyor. Ziyaretçilerinin tam güvenini kazanmasıyla yüksek bir dönüşüm oranına sahip olan Amazon.com satış ortaklarına güçlü ve zengin bir teknik yapı sunuyor. Türkiyede ilk ve tek olan Amazon Associates Eğitim Rehberi sizi tüm yönleriyle Amazon satış ortaklığı programı ile tanıştırırarak size en başarılı satış tekniklerini ve stratejilerini öğretiyor.

Xticaret Satış Ortaklığı
Türkiyenin yeni satış ortaklığı ağı Xticaret e-kitap ve yazılım gibi dijital ürünlerden yüksek komisyonlar kazanma fırsatını sunuyor. Xticaret eğitim e-kitabı binlerce satış ortağı ile birçok ürünün pazarlanmasına aracılık eden Xticaret Türkçe satış ortaklığına programlarına giriş yapmak ve başarılı olmak için eşsiz bir kaynak. Bu kitap ile Xticaret.com ile satış ortaklığında başarılı olmanın tekniklerini öğreneceksiniz.

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
İnternetin trafiğini yöneten arama motorlarında ilk sıralara çıkmak için sadece yazılar ve görseller yetmez. SEO ile sitenizin aramalarda üst sıralarda yer almasını sağlayabilir ve bu sayede satışlarınızı katlayabilirsiniz. On-Page faktörlerden anahtar kelime seçimine, içerik optimizasyonundan website yapı planlamasına, LSI sisteminden algoritmalara kadar SEOnun tüm elementlerini içeren dev bir kaynak; SEO rehberimiz sayesinde hem organik sonuçlarda yükselecek, hem de sitenize daha fazla trafik kazandırarak satışlarınızı arttıracaksınız.

Google Adwords Eğitimi
Googleın ücretli reklamcılık ağı Adwords ile dakikalar içinde müşteriler kazanmaya ve satış yapmaya başlayın. Bütçeniz ne olursa olsun Googleın reklamcılık ağında reklamlarınızı görüntüleyebilir, müşterilerinizle ürünlerinizi uygun fiyatlara bir araya getirebilirsiniz. Fakat göründüğü kadar kolay olmayan Adwordsü tam performansıyla kullanmak için bilgiye ve deneyime ihtiyacınız var. Adwords eğitim kitabımız ile size söylenmeyen bilgileri edinebilir ve gerekli deneyimi kısa zamanda kazanarak bir Adwords uzmanı olabilirsiniz.

VİDEO Eğitim Seti
Görsel eğitimin algılama, anlama, hafızada biriktirme ve uygulama süreçlerinin en önemli pozitif pekiştiricileinden biri olduğu doğrusundan yola çıkarak hazırladığımız videolar ile başarıya giden yolunuzu ve sürecinizi oldukça kısaltacaksınız. GooMass kiti ile edineceğiniz videolar sayesinde kısa sürede satış ortaklığına adapte olacağınıza, etkili kampanyalar, güçlü siteler oluşturacağınıza ve hedef satış sayfalarınızın ziyaretçi sayısını arttıracağınıza inanıyoruz.

Yazılım Arayüzü
GooMass bir e-kitap (PDF) değil, bir yazılımdır. GooMass Eğitim Seti birçok sebepten dolayı bir yazılım ara yüzüyle sunulması planlanarak GooMass, internet etkileşimli bir masaüstü yazılımı haline getirildi. Bu sayede GooMass Eğitim Seti, içeriklerine sürekli yeni bilgiler eklenerek her zaman kolaylıkla güncellenebilir bir araç olmuştur. Ayrıca GooMass yazılımı, içeriklerine sadece GooMassı satın alanların ulaşabileceği bir online kimlik denetimi sistemine sahiptir.
Tüm bu eğitimlere ve GooMassın diğer özel bonuslarına sahip olarak GooMass İnternetten Para kazanma Kiti ile sadece interneti kullanarak yüksek bir gelir elde edebilirsiniz. GooMassı bugün edinin, kazanmaya hemen başlayın.

Borsa Koçu ile Kazanç Sağlayın.





Borsada kaybedenimiz çoktur. Kaybediyoruz! Acaba neden? Nerede hata yapıyoruz hangi yolu izlemeliyiz. Doğruyu yapmadan önce hatalarımızla yüzleşmek ilk adımımız olacak. Sürü psikolojisinden soyutlanıp, kendi analizlerimizi kendimiz yaparak mantıklı adım atmalı, hedefi 12'den vurmalıyız.

Peki Nasıl?

Birçok borsacının kendine has yöntemleri ve analizleri vardır. Fakat bu analizleri paraya çevirme aşamasında zorlanırlar. Tecrübe ve bilgi birikimi burada çok önemli iki unsur olarak karşımıza çıkıyor.

Doğru hamlelerle Orta ve Uzun vadede kazancın imkânsız olmadığını göreceksiniz.

Bu kitapta kısa zamanda çok kazanacaksınız, milyoner olacaksınız gibi yalan vaatler bulunmamaktadır. Zaten böyle bir şey de mümkün değildir. Fakat başarılı yatırımcılar bilir ki, hisse senedi seçilirken dikkat edilecek kıstaslar vardır. Bu kıstaslar uygulandığında başarı kaçınılmazdır ve devamlı kazanmak mümkündür.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Forex Kazançları ile Kazanmanın Sırları.



Forex kazançları sadece forex nedir onu anlatmıyor aynı zamanda 2 günde nasıl 250$ kazanıldığını ayda nasıl 3000$ üzerinde para yapılacağını örnekler ile gösteriyor.


Forex de işlem yapmak zor değil ama forex de kazanmak için bazı püf noktaları bilmek gerekiyor. Birçok aracı kurum sadece forex in ne olduğunu size anlatıyor ama işin sırrını size vermiyor! İşin sırrı ekonomi bilmekte yada çok yakında bazı şeyleri takip etmekle alakalı değil, işin sırrı biraz bu kitapta! Forex kazançları ile sende kazanmak istiyorsan hemen bu serüvene katıl. Ömür boyu ek gelir elde edeceğin ve sürekli kazanç sağlayacağın böyle bir bilgi ve eğitim için neler verirsin? Sadece 45 TL ye buna sahip olabilirsin. Kısa bir süre için sunulan bu fırsatı kaçırma! 45 TL ye forex uzmanı olacaksın! Forex de kazanmanın çok da zor olmadığını birçok kişinin nasıl kazanç sağladığını anlayacaksın! 

Borsada Köpekbalığı Tekniği




Borsadaki insanlar nasıl hareket ederler ? senetlerin hareketi ile insanların hareketi arasında bir bağ var mıdır? Hareketsiz bir halde iken duran senetler neden tam O noktadan sonra birden yukarı yönde hareket etmektedir ?



Bunun gibi soruları kendi kendimize sorarken , bir yandan da izlemeye devam ediyorduk. Aklımıza bankaların ve aracı kurumların borsadan  hiç zarar ettiğine dair bir haber görmediğimiz geldi. Demek ki bunların takip ettikleri ve diğer yatırımcıların göremedikleri bir sistem ,teknik var diye düşündük.

Pahalı bir tekniği takip etmek için daha ucuz ve basit bir yöntem,  aradığımız bu idi. Bir sinyal var ve bu sinyal oluştuğunda harekete geçen büyükleri takip eden bizim basit sistemimiz.
Sonunda bulduğumuzda gözlerimizin içi de yüzümüzde gülüyordu.gördüklerimize inanmak bile çok güzeldi. Üstelik oldukçada basitti.

Çok ortalamalı ,çok zamanlı çok karışık formüllerden basit bir kesişme elde etmiştik.tek bir kesişme hem al hem de sat noktasında trend değişimini ön sinyal olarak veriyordu. Bunu üstelik hem kısa zamanda hemde orta ve uzun zamanda aynı şekilde takip etmek mümkün ve DOĞRU idi.

Endeksin genel düşüşlerinde prim yapan senet yok zaten ,ama endeks yukarı yada yatay hareket ettiği zamanlarda en olumlu sinyalleri apaçık görmek mümkün. Tabii ki büyükler bizim tekniğimizi uygulamıyordu ama biz onların hareketini o an yada daha önce tahmin eder hale gelmiştik.o yüzden büyüklere köpekbalığı, tekniğimize de   köpekbalığı tekniği ismini verdik.

Üstelik tekniğimiz fibonacci seviyeleri ve elliot dalga teorisi ile tam uyumlu çalışmakta ve birbirini desteklemekteydi. Gördüklerimize en az bizim sevindiğimiz kadar bir senedir tekniğimizi görüp uygulayan müşterilerimizin değerli yorumlarıda hem onları hemde bizleri oldukça sevindirdi. Her bir yoruma ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliriz.

Teknik analizi ben yaparım diyorsanız azıcık çalışma ile gördüklerinize ve kazanabileceğinize inanıyorsanız artık sizinde bilinçli al ve sat yapmak için elinizde doğru bir teknik var demektir.

Kazanç Efendisi ile Ücretsiz Üye Yap Para Kazan!




Bazı şirketler, web siteleri size bir kazanç modeli sunarlar.Bu model ile sistemlerine kazandırdığınız her üye için size belli miktarda paralar verirler. Bazıları 7 TL, bazıları 5 TL, bazılarıysa 1.5 TL bu değişiklik gösterir. Kazandırdığınız Üye Başına Kazanırsınız.


Sistem basit bir mantıkla şöyle işler;

  1. Sistemin kazanç modeline ücretsiz olarak üye olursunuz.

  2. Sistem size özel bir link verir.

  3. Size verilen linki sosyal medyada,web sitenizde,blogunuzda paylaşırsınız.

  4. Ve herhangi birisi o link ile üye olduğunda (ücretsiz) size belli bir miktar para verirler.

İşleyiş çok basit değil mi? Günde 20 kişiyi 5 TL lik sisteme üye yaptığınızı farz ederseniz aylık 3000 TL lik bir gelir elde edersiniz.Sizin linkinizi yaymanızla alakalıdır bütün bu durum.Ancak şöyle de bir şey var.Her şey otomatik olsun isterseniz bir blog veya web sitesi açarsınız.Web sitenize gelenler üye olurlar ve siz kazanırsınız.Herhangi bir ek çaba harcamadan.Ve siz başka bir işle ilgilenirsiniz.


-Peki bu sistemden kim ne kazanır?


Hem siz  hem de şirket kazanır. Şöyle düşünün bir şirketiniz var ve 10.000 TL lik bir ürün satıyorsunuz. Ve bu ürünü sosyal medyada yahut genel olarak internette tanıtmak ve satmak istiyorsunuz ne yaparsınız? Sadece kendiniz mi tanıtım yaparsınız. Doğru kişilere nasıl ulaşacaksınız?Her ürünle herkes ilgilenmez ki? İşte bu noktada devreye siz girersiniz. Ve şirketin sattığı ürünü belli mecralarda siz tanıtırsınız. Ve tanıtımınızdan gelen her ücretsiz üye (potansiyel müşteri) için para alırsınız. Tamam siz belki 7 TL alırsınız fakat şirket belki 10.000 TL alacaktır sizin kazandırdığınız o üyeden.


Blog Milyoneri Olun!



Blogdan para kazanmak çok zor değildir. Küçük ölçekli kişisel blogunuzdan bile para kazanabilirsiniz. Facebook ve Twitter gibi sosyal ağ siteleri işinizi daha da kolaylaştırır. Blogunuzda reklam yapmanın ve para kazanmanın çok eğlenceli ve tatmin edici olduğunu göreceksiniz.


Blog Milyoneri sayesinde ödediğiniz paranın 10-15 katını çok kısa bir süre de kazanabilirsiniz.
Şimdi harekete geçmezsen, yarın daha güzel olmayacak. Ama şimdi harekete geçerseniz, bir adım atmış olacaksınız! 
Hemen harekete geçin!



Blog Milyoneri herkes okusun öğrensin diye sadece 19 TL !

Gelen çok yoğun istekler üzerine Blog Milyoneri ürününü neredeyse bedava yaptık. Rekabet ortamında kime güveneceğini bilmeyen, ürünlere çok yüksek miktarda para ödeyip sonuç alamama riskini göze alamayanlar için, bütçesi düşük olanlar için, öğrenciler için, kısaca herkes için,

Fiyatı 19 TLye indirdik.


V2 çok yakında hizmetinizde. V2 satış fiyatı 70 TL olacak ve blog ile para kazanmak konusunda çok değerli ipuçları ve taktikler anlatacak.
Şimdi 19 TLye Blog Milyonerini alan müşterilerimize V2 güncellemesi ücretsiz.

Hibe Krediler.






Girişimcilere Devletten Destek

Projesi olan, fikri olan, ama sermayesi olmayan kişilere devletin destek olduğunu biliyor muydunuz? 27.000 TL den, Başlayan, desteklerden bahsediyoruz. Artık umutsuzluk yok, artık hayallere veda etmek yok. Diğer girişimcilerden farklı olmak istiyorsanız okumaya devam edin.


Projeni Getir Sermayeni Al!

Tarım yapmakmı istiyorsun?
Hayvancılıkmı yapmak istiyorsun?
Teknolojik projen mi var?
Programcı mısın?
Sanayi mi?
Tekstil mi ilgi alanın?
Üretim mi?
Hizmet mi?

Kobilere de Destek var!

Mevcut bir işletmeniz varsa, ve işinizi büyütmek istiyorsanız. Doğru yerdesiniz. 50.000 TL den başlayan ve binlerce liraya varan destekler. İşletmenizi büyütmek istiyorsanız, daha fazla istihdam sağlamak istiyorsanız, daha fazla üretim yapmak istiyorsanız, gelin ve gerekli yatırım miktarını devletten alın. 2009 yılında 25.187.465,94 TL miktarında projelere hibe veya faizsiz kredi uygulaması yapılmıştır. 6.480 projeye ödenek çıkmıştır.

Nasıl mı?

Sizlere rehber olacak bir kitap yayınladık. Bu kitap size yol gösterecek, Ne yapacağınızı nereye başvuracağınızı, nasıl proje hazırlayacağınızı anlatan bir kitap. Kime gideceğinizi, anlatan bir kitap. Karışık sistemlerden kurtaran bir klavuz. Basit ve sade.
Al, oku ve yap. Bu kadar basit.

Hibe ve Krediler Kitabı Nedir?

Hibe ve Krediler kitabı, uzun araştırmalar sonucunda hazırlanan bir kitap. Kanunlara uygun, madde madde öğreten bir kitap. Hiçbir gayri yasal bir bilgi içermez. İçeriği ile ilgili demo talep edebilirsiniz
Hibe almak  isteyen insanlara danışmanlık yapan firmalar kurulmuş, hibe nasıl alınır sorusu artık bir sektör olmuş durumda. Bu firmalar danışmanlık hizmeti vererek  girişimcilerden veya kobiler den alacakları teşvik miktarlarından komisyon almaktadırlar. Alacağınız hibe miktarına göre değişen bir komisyon. Örneğin 27.000 TL hibe almak isteyen bir girişimciden ortlama 2000 tl komisyon talep etmektedirler. Bu sizin için bir alternatif, ancak biz size daha iyi olanaklar sunuyoruz. 69 TL vererek satın alacağınız bu kitapta her türlü bilgi mevcut, size daha ucuza daha kaliteli hizmet. Ayrıca  danışmanlık hizmetini ücretsiz veriyoruz.

Hibe ve Krediler Kitabında Neler Öğreneceksiniz?


  • Hibe ve Kredi Nedir?
  • Teşvik Nedir?
  • Teşvik Bölgesi Ne Demek?
  • Hibe verilen Bölgeler
  • Sistem nasıl işliyor?
  • Hibe krediyi kimler veriyor?
  • Hibe krediyi kimler alabiliyor?
  • Bayanlara özel stratejiler
  • Hibe en çok hangi sektörlere veriliyor?
  • İş fikri olmayanlar nasıl iş fikri bulacaklar?
  • Girişimci destek programı nedir?
  • Kobi destek Programı nedir?
  • Kobilere ne kadar hibe veriliyor?
  • Girişimcilere ne kadar hibe veriliyor?
  • Bu destelerden faydalanmak için neler yapmalıyız?
  • Hibe alma stratejileri

Seninde bir fikrin var ve sermayen yoksa, ne yapacağını nasıl yapacağını bilmiyorsan, tam sana göre bir rehber.

Hibe ve Krediler Kitabının Özellikleri


  • Satışlarından dolayı vergiye tabidir.
  • Karışık sistem basit bir dille anlatılmıştır.
  • Hibe nasıl alınır sorusuna cevap vermektedir.
  • Danışmanlık Hizmeti almaya hak kazanırsınız.
  • Size iki farklı Kitabı Hediye olarak verir.
  • Bir iş fikri bulma kılavuzu.
  • Proje hazırlama kılavuzu.
  • Bu kitaplar E-Kitaptır, basılı bir yayın değildir, satın aldığınız da bilgisayarınıza indirip okuyabilirsiniz.
  • Sonraki güncellemeleri mail adresinize gönderir.
  • Kitapla ilgili 7/24 yardım alabilirsiniz.
  • Kitabın tamamında yasal dayanağı olan stratejiler kullanılmaktadır.
  • Yasalara tabidir.