15 Nisan 2014 Salı

Rüya Meslekler: İnsan Kaynakları Uzmanı Olmak! Dijital Eğitim Kitabı

 Detaylı bilgi için tıklayınız.


Rüya Meslekler: İnsan Kaynakları Uzmanı Olmak! isimli bu pratik kariyer rehberi ile insan kaynakları yönetiminin temel mesleki bilgilerini ve bu heyecan verici kariyerde nasıl başarılı olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.


Rüya Meslekler: İnsan Kaynakları Uzmanı Olmak! isimli kariyer rehberi, iyi eğitimli ve tecrübeli kariyer yazarları tarafından hazırlanmış olup; bu rehber ile insan kaynakları yönetimi alanında nasıl çalışabileceğinizi, kendi insan kaynakları yönetimi işinizi nasıl kurabileceğinizi adım adım öğrenebilir, kendinizi bir uzman olarak konumlandırabilir ve yüksek kazançlar elde etmek için nasıl müşteri çekebileceğinizi keşfedebilirsiniz.

Rüya Meslekler: İnsan Kaynakları Uzmanı Olmak! ın uzman yazarları bu kariyer rehberini hazırlarken, insan kaynakları alanında farklılık yaratmanızı ve para kazanmanızı sağlayacak gerçek yaşamdan örnekler, ses getiren iş önerileri ve paha biçilemez ipuçları vermişlerdir. Ayrıca insan kaynakları uzmanlığına nasıl başlamanız gerektiği üzerine derin tavsiyeler vermek için bu rehberin yazarları, birçok uzman ile çeşitli görüşmeler yapmıştır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder